Magic-City Saillune.

Cherkasy Sailor Anime

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Закуски

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

http://se.uploads.ru/t/RL0NK.jpg



Нагетси – слово англомовне, і буквальне означає «золоті самородки». Дійсно, невеликі рум'яні шматочки в хрусткій паніровці дуже на них схожі. Сімейство Наггетс нескінченно різноманітно: класичні курячі, легкі рибні, ніжні – з індички, вегетаріанські – з овочами, і навіть шоколадні – для ласунів.

Нагетси прості в приготуванні, і при цьому жахливо смачні – з'їси один, а рука вже тягнеться за наступним. Вони добре відомі завсідникам фаст-фуду, а магазини навперебій пропонують заморожені напівфабрикати з однойменною назвою. Не сама здорова їжа. Як же приготувати нагетси будинку так, щоб ці чудові хрусткі шматочки були ще й корисними?

Запам'ятайте: їх зовсім не обов'язково смажити. Запікайте! А щоб золотава скоринка утворилася з двох сторін, переверніть шматочки в середині приготування. Замініть картопляні чіпси в паніровці на вівсяні пластівці – вийде не менш смачний!

Важливо не тільки як смажити нагетси (краще на оливковій олії, прибравши після зайвий жир паперовим рушником), але і з чим їх їсти. Побільше зелені, салату, овочів!
http://novosibirsk.leverans.ru/media/cache/product_photo/syirnyie-nagetsyi_1_detail.jpg

СИРНІ НАГЕТСИ

Існує два способи, як зробити нагетси з сиром.

1-й варіант – «сирні» кульки

Інгредієнти:

вершкове масло – 125 г;
сир чеддер – 250 г;
борошно – 2 ст.;
яйце – 1шт.;
рисові чіпси – 2 ст.
Приготування

Збиваємо масло міксером до пишноти, додаємо попередньо натертий сир, борошно і продовжуємо збивати. Маса повинна стати однорідною. В окремій мисці збовтаємо виделкою яйце. Маленькою ложкою формуємо кульки, занурюємо почергово в борошно, яйце, і рисові чіпси (можна замінити кунжутним насінням, панірувальними сухарями, товченими горіхами). Викладаємо на злегка змащене маслом деко. Кожна кулька трохи придавив виделкою. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин.

2-й варіант – «смажений» сир

Інгредієнти:

адигейський сир (можна брі) – 250-300 г;
біла булочка (попередньо заморозити) – 1шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
яйце – 1шт.;
суміш будь-яких трав – 1 ч. ложка;
оливкова олія (для смаження).
Приготування

Нарізаємо сир скибочками завтовшки 7-10 мм. Яйце збиваємо виделкою з 1 столовою ложкою води і сухими травами. Заморожену булочку трьом на тертці (панірувальні сухарі теж підійдуть). Мачає кожен шматочок у яйці, обвалюють почергово в борошні і хлібних крихтах. Краще це зробити за 2 рази, тоді виходити по-справжньому хрусткі нагетси. Викладаємо на розігріту сковорідку, обсмажуємо 1-2

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/8/102/440/102440101_5198157__51_1_.jpg

КУРЯЧІ НАГЕТСИ З СИРОМ – РЕЦЕПТ

Інгредієнти:

куряча грудка (філе) – 500 г;
молоко-1/2 склянки;
борошно – 1/4 склянки;
cир «Пармезан» – 100 г;
паприка – 1 ч. ложка;
орегано – 1/2 ч. ложки;
гірчиця (суха) – 1/4 ч. ложки;
яйце – 1 шт.;
масло (для смаження).
Приготування

Як зробити курячі нагетси? Нарізаємо куряче філе шматочками по 3-4 см впоперек волокон. Нагетси вийдуть більш соковитими, якщо м'ясо трохи замаринувати. Збиваємо яйце з молоком. Натираємо сир і змішуємо його в окремій мисці з мукою, паприкою, орегано і гірчицею. Шматочки курки опускаємо спочатку в яєчно-молочну суміш, потім обвалюють у паніровці (борошно, сир, і т.д.). Викладаємо на піднос і ставимо на 10 хвилин у морозилку. Як тільки скориночка затвердіє, процедуру повторюємо – яйце плюс молоко, потім панірування. Ставимо на заморожування ще на 5 хвилин. Тепер в процесі готування скоринка не отвалітся.Разогреваем масло в глибокій сковороді, смажимо до золотистого кольору.

http://bonappetit.com.ua/uploads/posts/2012-02/1328302731_y_be8bae4f.jpg

НАГЕТСИ З ІНДИЧКИ

Вони ніжніше і соковитіше курячих, але готуються за тим самим рецептом. kak prigotovit naggetsy 1 1 Як приготувати нагетси?Тільки індичку зазвичай нарізають більш великими шматками (як на відбивні).

І в кінці ще пару слів про те, чому вам варто готувати нагетси:

вони відмінно заморожуються, а, значить, завжди під рукою;
нагетси можна наколоти на шпажки, прикрасити і подати до столу в якості оригінальної закуски;
якщо до них додати будь-який салат, овочі або гарнір, то вони стануть повноцінним ситним другим блюдом;
спробуйте хрусткі нагетси з курячого філе додати в класичний салат «Цезар». Повірте, він від цього тільки виграє!

0

2

http://s3.postimg.org/2j3mqngt9/PA010006.jpg

Інгредієнти для приготування: Cалат-торт з крекерів
солоні круглі крекери: 250 г
твердий сир: 150 г
майонез: 150 г
рибна консерва: 1 банка
яйця: 4 шт.
зелена цибуля: 1 пучок
часник: 1-2 зубчики
огірок: для оздоблення
Як приготувати Cалат-торт з крекерів
Готуємо так:
Яйця зварити накруто. Два жовтки відкласти для оздоблення, а решту натерти на дрібній тертці і змішати з двома-трьома столовими ложками майонезу. З рибної консерви відцідити рідину, а рибу розім’яти виделкою й змішати з двом-трьома столовими ложками майонезу. Зелену цибулю помити і дрібно нарізати. Твердий сир натерти на дрібній тертці, змішати з кількома ложками майонезу та вичавленим через часникодавку часником.
Викладати салат шарами в такій послідовності: крекери, яйця, знову крекери, консервована риба, дрібно порізана зелена цибуля (трохи залишити для оздоблення), крекери, твердий сир, крекери.
Верхній шар салату змастити майонезом і дати настоятися мінімум дві години при кімнатній температурі і ще годину в холодильнику. А краще салат приготувати заздалегідь, щоб він настоювався 10-12 годин.
Перед подачею до столу оздобити салат квіточкою зі свіжого огірка, тертими вареними жовтками та дрібно нарізаною цибулею.

0



Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно